Egy igen fontos eleme az új oldalamnak

Nem olyan régen oda jutott a kis saját ékszerkészítő hobbi üzemem, hogy már a munka mellett annyira sokan kértek egyedi ásvány ékszert tőlem, hogy egy kicsit elkezdtem gondolkodni azon, hogyan, hol tudnék olyan fórumot teremteni az emberek számára, ahol elérhetik a kis ékszereimet. Nem igazán van ugyanis a vírus időszak óta lehetőség arra, hogy fesztiválokra vagy rendezvényekre vigyek ilyen kis ékszereket, ahogy szoktam, hiszen vagy nem igazán vannak, vagy nem sokan jelennek meg rajta érthető módon. Így pedig nekem is azon kellett elkezdenem gondolkodni, hogy hol tudnék megfelelő módon gazdát találni ezeknek a gyönyörűségeknek.

Az egyik nagyon jó barátom ajánlotta, hogy készíttessek egy weboldalt, ahol fenn vannak az ékszerek, és az válogathat közülük aki csak szeretne. Akár utánvéttel, akár kártyás fizetéssel meg is lehet oldani a pénzügyi teljesítést és már kész is a megoldás a problémámra. Persze én először iszonyatosan megrémültem ettől, mert abszolút nem értek a netes dolgokhoz, főleg nem a webáruházak megoldásaihoz, ezért tartottam attól, hogy olyan dolgokban kell majd döntést hoznom, amit egyáltalán nem is értek. Iszonyatosan pozitív csalódás ért azonban, ugyanis a kis webes csapat, akit szintén a barátom ajánlott iszonyatosan profi abban amit csinál. Nem csak tökéletesen gyönyörű, hanem iszonyatosan jól használható webshopot készítettek számomra, sőt, még olyan csapatot is ajánlottak, akik a termék fotózás terén profik és tökéletes eredményt tudnak biztosítani, ami azt gondolom, hogy az ékszerek szempontjából iszonyatosan fontos.

Ahhoz ugyanis, hogy valaki magabiztosan tudjon rányomni a vásárlás gombra, és ne kelljen senkinek sem visszaküldenie a vásárolt ékszert azzal, hogy nem olyan színű, nem olyan csillogós vagy épp túl csillogós, muszáj, hogy olyan tökéletes és egyben gyönyörű képeket találjanak a weboldalamon, mint amit a Fotoda csapata biztosított számomra. Gyönyörű és egyben élethű képek, melyek elvarázsolják az embert. Nem többek és nem kevesebbek mint élethű formában. Pont annyira szépek és pont annyira színesek és csillogók mint amilyenek a dobozból kivéve lesznek. Ezek a gyönyörű képek pedig meghozták az új oldalam eredményeit. Lassan már nem fogok tudni olyan gyorsan új ékszereket készíteni, ahogy megvásárolják őket az emberek.