A kisfiam új barátai

Amikor a gyerekek bekerülnek a család életébe egyszer csak a feje tetejére fordul minden. Nem az lesz már az érdeklődési kör mint addig volt, teljesen felborul a mindennapi élet és persze a mindennapi rutin is. Kezdetben az ember persze mindentől csak retteg, majd szépen rájön, hogy az ösztönök mindent felül írnak és igazság szerint szinte mindent meg tud csinálni a szülő, még olyan terhelést is képes végig vinni, amire igazság szerint sosem gondolt volna. Persze aztán a gyerekek növekedésével azt is látjuk, hogy mennyire szalad az idő, mert hát az én fiam is most született és már az első telefonját keresgéli, vagyis félig meddig már akár felnőttnek is tekinthetem.

Én nem voltam híve annak, hogy egy gyerek ideje korán kapjon telefont a kezébe, vagyis tényleg ahhoz kötöttük hogy neki saját mobil készüléke legyen, hogy olyan helyzeteket vagy szituációkat éljen át, ahol igenis szükség van arra, hogy elérjük vagy hogy el tudjon érni bennünket. Most azonban már focizik, edzésre jár és azt kell mondjam, hogy több mint indokolt hogy saját telefonja legyen. Persze az már nem lenne az hogy iphone készülék legyen ez a saját telefon, és hát nem is igazán szerettük volna a férjemmel megfinanszírozni neki, mert nem gondoljuk hogy ilyen szintű telefonra szüksége van, ám ő felvette a kapcsolatot az almabazar.hu csapatával, akik iphone felvásárlás keretében beveszik a régi iphone telefon készülékeket, és új gazdát keresnek neki, azt kell mondjam ráadásul igen jó áron.

A csapat nagyon korrektnek tűnik, egyszóval valószínűleg a kecske is jól lakik és a káposztából is marad, vagyis a fiam kap egy használt iphone készüléket, és azzal azt gondolom minden boldogsága meglesz. Ez a kis csapat pedig amellett hogy tényleg nagyon korrektnek tűnt, iszonyatosan kedvesen és lelkiismeretesen foglalkozott a fiammal, vagyis azt gondolom, hogy minden szinten jó kezekben van.