Ezerillatú parfümök

Már évek óta nagyon szeretem, szinte rabja vagyok az avon parfüm illatoknak. Vannak közöttük számomra igen kedves illatok, van, amit nagyon szeretek közülük, és van, amit imádok. Azt, hogy melyik illatanyag kerül éppen a bőrömre, több dolog befolyásolja.

Az egyik ilyen körülmény, hogy milyen hangulatom van éppen. Ha kicsit indulatosabb, feszültebb vagyok, jöhetnek a virágillatú parfümök. Az tapasztaltam ugyanis, hogy ezek az illatok nagyon meg tudnak nyugtatni. Ez jó nekem is, és természetesen értékeli a környezetem is, mivel kevesebb feszültség lesz a levegőben.

Vannak olyan napok, amikor fáradtan ébredek. Ezek a reggelek igen nehezen indulnak. Biztos mindenki tapasztalta már, hogy a reggeli fáradság után nagyon nehéz bármihez is hozzáfogni. De ha nekilátunk is a feladatainkhoz, nagyon lassan haladunk egyről a kettőre. Ez abban nyilvánul meg, hogy amit el kellene végeznünk néhány perc alatt, sokszor órákba telnek. Ilyenkor jöhetnek a fűszeresebb illatú parfümök, amiktől kissé energikusabb leszek.

Amikor fontos eseményen kell megjelenni, ahol sok-sok ismerős, barát, esetleg kevésbé kedves emberek is jelen lesznek, na, akkor jöhet az igazi kedvenc, ami nem más, mint az Incandessence Soleil parfüm. Imádom ezt az illatot. Azt tapasztaltam magamon, hogy ha igazán jó megjelenést, maga biztosságot szeretnék sugározni kifelé, és ennek hatására természetesen befelé is, ez a parfüm segít ebben. Természetesen a megfelelő ruha kiválasztása is nagyon fontos ezeken az eseményeken. Én ilyenkor nagyon szeretem elővenni a szekrényből a jól bevált fekete kisestélyit. A fent említett illattal már fél siker. Már csak a szép, előnyös frizura és smink kell ahhoz, hogy remekül érezzem magam ezeken a fontos rendezvényeken.