A gyerekek alvásának javítására

Majd ha egyszer gyereked lesz megtudod, hangzott már el rengetegszer a fenyegető mondat az én életemben is, azt azonban sosem gondoltam volna, hogy ennek a mondatnak valóban ekkora ereje van, mert bizony vagy csak az élet alakította így, vagy rám olvasták, de a gyerekem iszonyatosan rossz alvó. Egészen egyszerűen már ideges ha érkezik az este és nem bírom rávenni semmivel sem hogy nyugodtan térjen aludni, egyszerűen fel-fel ébred, nyugtalan és ezáltal persze már alapvetően is teljesen fáradt.

Az egyik ismerősömtől hallottam nem olyan régen, hogy rendelt egy herbatea fajtát, ami kifejezetten a gyerekek számára készült, és pont azért, hogy békésebben és nyugodtabban tudjanak aludni. Persze rögtön azt gondoltam, hogy én nem szeretnék semmiféle kemikáliát adni a gyereknek, akkor inkább virrasztok vele és játszok vele minden éjszaka, de nem szeretném az egyébként fejlődésben lévő szervezetét terhelni. Ez a herbatea azonban állítólag teljesen természetes anyagokat tartalmaz és a természet és gyógynövények erejével segít a gyereknek hogy pihenni tudjon.

Megmondom őszintén, annyira mondanám, hogy ez az egész engem csak azért érdekel, mert a gyereknek szeretnék jót, ez azonban már nem állná meg a helyét, ugyanis annyira fáradt vagyok, hogy már egészen önző dolgok is vezérelnek hogy találni tudjak valami megoldást, kövezzen meg ezért bárki. Így aztán utána olvastam ennek a herbatea fajtának, és rájöttem, hogy valóban csak természetes dolgokat tartalmaz, rendeltem is egyet gyorsan, és azt kell mondjam, hogy tényleg csodát tett. Nem mondom, hogy nem fordul elő még hogy a gyerek felébred az éjszaka közepén, de sokkal nyugodtabban alszik, ezáltal pedig sokkal de sokkal kipihentebb is.