A lányom legújabb igénye

A gyerekekkel sosem könnyű, tartja a mondás is, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Bár ezzel így kifejezetten nem értek egyet, de valljuk meg őszintén, teljesen más problémák és feladatok vetődnek fel amikor még nagyon kicsik a gyerek mint akkor, amikor már kamaszok vagy épp a felnőtt kor útjára lépnek. Emlékszem, hogy mennyire nagy feladatot adott hogy meg tudjuk tanítani úgy járni a gyereket, hogy ne legyünk minden egyes pillanatban mögötte, hiszen nem történik semmi baj ha elesik, a folyamat része, mondta a védőnő, engem mégis a frász kerülgetett. Aztán persze az óvoda és iskola sem tartogatott kisebb kihívásokat, és most már hogy középiskolába jár, és teljesen kamasz, azt kell mondjam, hogy talán most érzem a legnehezebbnek eddig a helyzetemet.

Nem foghatom ugyanis mindig a kezét, nem tehetem meg vele azt, hogy nem hagyom hibázni, hiszen az szervesen a felnőtté válás része, de bizony nem könnyű szívvel nézem végig ezeket a folyamatokat, hiszen az anyja vagyok és a lehető legjobbat akarom számára, és nem szeretném hogy szenvedjen. Egyszóval nem csak számára van tele feladatokkal és nehézségekkel ez az időszak, hanem bizony nekem is és gondolom az apja sem éli meg jobban ezeket a problémákat.

Persze egyébként pedig hihetetlen okos és nagyon kifinomult ízlése van, igazi kis nő, amire nagyon büszke vagyok, hiszen már most nagyon odafigyel arra, hogy megfelelő szetthez megfelelő kiegészítőket használjon, és mivel most kapott nemrég egy apple watch órát, így jelenleg a legmenőbb nála az apple watch szíj, amiből lassan már egy egész készlet lesz otthon, hiszen kiegészítőként tökéletesen szolgál ez a kis okosóra, és egyész egyszerűen imádja. Én pedig miért is lennék akadálya annak, hogy ő olyan stílust alakítson ki magának amilyet csak szeretne, főleg hogy ha az ráadásul még nőies és jó is.