Egy új eszköz

Amikor az ember úgy dönt, hogy vállalkozásba kezd, otthagyja a biztos megélhetést és nyugodt, folyamatosnak mondható bevételt nyújtó munkahelyét és belevág egy bizonytalan világba, ahol ezer és egy feladat, veszély és bukási lehetőség áll előtte, akkor minden kis segítségnek hihetetlen módon tud örülni, főleg akkor, ha embereket kell toboroznia, és rengeteg feladat a nyakába szakad, sokszor segítség nélkül. Nekem egy nagyon kedves ismerősöm volt mindebben a segítségemre, de aztán amikor már nagy falatnak látszott neki is a dolog, akkor bizony tett egy ajánlást a Kogwheel csapatára, akik hihetetlen profik és nagyon professzionális segítséget tudnak nyújtani a piacon.

Azóta már tudom, hogy ez egyrészt egy nagyon felelősségteljes döntés volt az ő részéről, mert már valóban nem tudta volna maradéktalan megadni nekem azt a segítséget, amit a cégem igényelt, másrészt pedig egy hatalmas csodát tett velem azzal, hogy elvezetett ehhez a végtelen profi és lelkiismeretes munkát végző csapathoz, akiket az alkalmazottjaim is imádnak, és akik hihetetlen jó coaching szolgáltatásokkal és egyéb tréningekkel segítenek folyamatos képzésben és fejlődésben tartani az alkalmazottjaimat.

Most nemrég azt a javaslatot kaptam tőlük, hogy egy tréning segítségével képezzem az embereimet az asszertív kommunikáció elsajátítására, hiszen rengeteget tud nyújtani ez a technika mind a vállalaton belüli kommunikáció tekintetében, mind pedig a problémás ügyfelek, az esetleges panaszok tekintetében. Azóta pedig minden egyes ügyfél, még a legnehezebb eset is tényleg úgy távozik, hogy meg van elégedve és a szokásos nehéz és hosszú kommunikációs folyamat lerövidült az esetében is. Hihetetlen fontos dolgokat visznek végig a cégen belül és ezért áldom azt a pillanatot, amikor az ismerősöm őket ajánlotta, én pedig voltam annyira bátor, hogy hittem neki. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a munkájukat.