Kihagyhatatlan tényező

Manapság az internet és a google segítségével bizony pillanatok alatt találhatunk egy-egy szükségletünkre vagy igényünkre megoldást és szolgáltató csapatot. Persze a választás már minden esetben ránk van bízva, és ahhoz, hogy jó döntést tudjunk hozni végig kell venni a referenciákat és az egyes véleményeket, hogy valóban jó minőségben dolgozik-e az, akit mi megtaláltunk a neten, hogy hányan vannak megelégedve a munkájukkal és hányan voltak elégedetlenek, és hát persze az árak tekintetében sem elhanyagolható a rangsorolás. Egy telefonszervíz esetében például koránt sem mindegy hogy az ember milyen döntést hoz, nem csak azért, mert minőség és eredmény tekintetében számtalan különbség tapasztalható, hanem azért is, mert kifejezetten sok kiadástól tudjuk megkímélni a pénztárcánkat ha jól választunk. A samsung szervíz árak ugyanis például iszonyat nagy szórást mutatnak a piacon.

És hát persze ezek alapján gondolhatná az ember, hogy valamilyen szinten a minőség is hozzá kapcsolódik az árhoz, ez azonban sokszor nincs így. Én tudok olyan telefon szervíz csapatot, akik kifejezetten magas áron dolgoznak, és sajnos nem tudom azt mondani, hogy ne lennének elégedetlen ügyfelek. Az én egyik legjobb barátom volt az egyik, aki kifizetett egy hatalmas összeget azért, hogy gyorsan és profi szinten kicseréljék a kijelzőt a samsung telefonját, de sajnos az eredmény nem hogy tökéletes nem lett, hanem használhatatlan maradt a telefonja.

Végül az androidszerviz.hu csapatát találta meg, akik egyrészt töredék összegért segítettek neki a javításban, másrészt nem csak hogy helyre hozták az előző szervíz csapat hibáját, hanem meg is mentették a munkáját, ugyanis az előző csapat annyi időt vett el tőle, hogy nagyon nagy veszélye volt, hogy egy határidős munkát nem tud megcsinálni a telefonja hiányában, és így el is veszítheti az állását. Ez a kis szervíz csapat azonban tökéletes és hihetetlen gyors segítséggel megmentette őt ettől. Egy szó mint száz, rengeteg dolgot kell figyelembe venni amikor az ember választ egy-egy szolgáltató csapat között, és ne hagyjuk ki az árakat sem, de ne feledjük, nem biztos, hogy az a legminőségibb, ami a legdrágább! Minden esetben vizsgáljuk meg az ügyfelek elégedettségét is.