A legtökéletesebb ajánlás

Én nem olyan régen döntöttem úgy, hogy kellő tőkét és kitartást, energiát halmoztam fel ahhoz, hogy bizony elkezdjem megvalósítani az álmaimat és egy saját, önálló céget kezdjek el felépíteni. Nem volt könnyű már az elhatározás sem, és tudtam, hogy lesznek mélypontok és nehézségek, de abban is biztos voltam, hogy ha most, a harmincas éveim elején nem vágok bele ebbe, akkor soha sem lesz már saját vállalkozásom, mert később a családalapítás feladatai nem fogják engedni, hogy kilépjek a biztos és viszonylag nyugodtnak mondható, ámde unalmas és fejlődést nem biztosító munkahelyről.

Persze nagyon sokan arról biztosítottak rögtön a kezdetekkor, hogy segítő kezet nyújtanak, hogy mindig mellettem állnak, és bármiben amiben csak tudnak számíthatok rájuk, ez azonban nem valósult meg. Számos ízben kellett ebben csalódnom, és nem is az zavart a legjobban, hogy nem tudtam a segítségükre számítani, hanem hogy a lendületemet is elvették, mert nagyon sokszor elmondták, hogy úgy látják, hogy nekem ez nem fog sikerülni és jobban tenném, ha visszamennék az előző munkahelyemre dolgozni.

Ekkor döntöttem úgy, hogy csak külső szakértő szolgáltatói csapatokkal fogok együtt dolgozni, mert abban reménykedtem, hogy ha jól választok és tényleg kitartóan keresgélek a legjobb csapat után, akkor hosszú távon is hatalmas segítséget kaphatok tőlük, és sikerrel tudom venni azokat az akadályokat is, amiben gyengébb vagyok vagy épp nincs akkora tapasztalatom vagy ismeretanyagom.

A kogwheel csapatát egy ismerős ajánlotta, akinek a cégének alapításában nagyon sokat segített az assessment center szolgáltatás, és azóta is folyamatosan együttműködnek, a közös munka gyümölcse pedig egy virágzó és folyamatos fejlődést mutató vállalat. Nekem sem kellett hát több, azonnal felvettem velük a kapcsolatot és valóban rengeteg segítséget kaptam és kapok még a mai napig is tőlük, tökéletes minőségben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket én is, hogy egy stabil és hosszú távon is jól működő céget tudhassanak magukénak.